AcasăActualitateMii de imigranți de culoare se îndreaptă spre SUA...

Mii de imigranți de culoare se îndreaptă spre SUA în fiecare zi, pentru a deveni victime ale rasismului sistemic

Coloane de migranți din Africa și America Centrală se îndreaptă în aceste zile spre Statele Unite pentru a deveni victimele celui mai grav rasism sistemic din lume.

Președintele Joe Biden a extins oferta sa oficială adresată imigranții de culoare, anume aceea de a veniîn umăr cât mai mare în ”bastionul supremației albe” care este America.

Statele Unite au inventat rasismul și sclavia. Toată lumea știe asta. Cu toate acestea, deși oamenii de culoare sunt în mod îngrozitor opresați aici mai mult decât oriunde în lume, zeci de mii de imigranți afro și latino vor să ni se alăture. Sunt atât de empatici, atât de pasionați de cauza noastră, încât vor să stea umăr la umăr cu noi, împotriva tutuor albilor privilegiați care se pregătesc să îl voteze din nou pe Trump în 2024”, a declarat Kamala Harris, vicepreședintela Statelor Unite, după unii, președintele Americii, după alții.

Refugiații din Africa și Asia au luat drumul Statelor Unite în număr record, evident dorindu-și să experimenteze cu voluptate abuzurile și marginalizarea puse în scenă de minoritatea albă. În fiecare zi, mii de oameni renunță la spațiul lor sigur din țările lor natale, unde fac parte din majorități etnice, pentru a veni în America, astfel încât să poată fi persecutați sistematic și cotidian de supremația albă”, au anunțat și jurnaliștii de la CNN, subliniind faptul că administrația americană este decisă să le acorde tuturor cetățenie, hrană, adăpost, educație gratuită și asigurări de sănătate, astfel încât să se poată plânge la liber de cât de oprimată este populația de culoare, de zeci de ani în SUA, și să poată vota în consecință, cu democrații, la alegerile din 2024.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare