AcasăActualitateMitică Dragomir, acum și în brutăriile digitale

Mitică Dragomir, acum și în brutăriile digitale

Mitică Dragomir este trimis la brutărie acum și în mediul virtual, după ce o modificare neoficială pentru jocul Pro Evolution Soccer face în așa fel încât să apară un banner cu sloganul mult iubit de inamicii lui Mitică pe stadioanele digitale. Nu știm exact încă reacția bossului LPF, dar bănuim că va încerca să le interzică și suporterilor virtuali accesul pe stadioane.

Așteptăm și alte asemenea adăugiri din partea suporterilor români care știu și cu mouse-ul, nu doar cu bâta de baseball. Eu personal aș vrea niște înregistrări de pe stadioanele românești. Aș vrea să aud, de exemplu, în timpul unui meci între Manchester și Barcelona cum i se umple frigiderul lui Gigi Becali de carne sau de deja clasicele „Cine nu sare, cine nu sare, ori e gabor, ori e prost de moare!” și „Haideți pe ei, pe mama lor!”. Dacă ar putea să bage cineva capacitatea de a face blaturi și o bătaie între suporteri cu scaune și fumigene, plus o intervenție în forță a jandarmilor, am avea experiența completă a fotbalului românesc din prima divizie. Asta da imersiune în lumea jocului!

Dacă nu ați auzit de Pro Evolution Soccer, nu vă faceți probleme! Mai toată lumea joacă FIFA și nu varianta asta japoneză, în afară de Borcea, probabil, pentru că Pro Evolution Soccer e singurul loc în care poate și Dinamo să câștige măcar un meci Champions League. Pe nivelul de dificultate „Amateur”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare