AcasăActualitateNevăzătoare, amendată de polițiștii locali din Sectorul 1 pe...

Nevăzătoare, amendată de polițiștii locali din Sectorul 1 pe motiv că ”se uita urât pe ei”!

Polițiștii Locali din Sectorul 1 și-au trecut în palmares o impresionantă realizare profesională, amendând o femeie oarbă pe motiv că ”se uita urât” la ei, la doar câteva minute după ce au sancționat un surdo-mut pentru fapta de a o fi ultragiat verbal pe primărița Clotilde Armand cu apelativul ”panaramă pluseristă”.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Sever Mutu, sancțiunea organelor a avut în vedere faptul că, în plin proces de legitimarea a surdo-mutului ars la portofel pentru jigniri adresate primarului de sector, Clotilde Armand, femeia oarbă, care se afla prin preajmă, i-ar fi ultragiat pe polițiști tocmai prin faptul că și-a manifestat dezaprobarea față de gestul lor privindu-i cu dispreț.

Se chiombea la oamenii legii de o manieră total nepotrivită și lipsită de respect, care a umilit și a înfuriat organele autorității de stat. A fost sancționată regulamentar, cu amendă în valoare de 500 de lei. Ce dacă e oarbă? Gestul contează!” a declarat fără să tresară purtătorul de cuvânt al instituției de forță, Sever Mutu.

Mărturia ghinionistei care a încasat colosala amendă este de-a dreptul incredibilă: „Am rămas cu ochii beliți, când am auzit ce amendă mare mi-au dat și pe ce motiv imbecil. Am cerut să văd și eu procesul verbal, c-am zis de banii ăia măcar să-i iau și eu la mișto, dar evident că niciun jandarm n-a fost în stare să mi-l arate. Tot ziceau: Uite-l aici! Eu: unde? Aici! Nu-l văd! Nu ne interesează. Semnează mai repede, că vezi tu pe dracu’!”.

Din nefericire, șansele ca amenda nefondată a femeii să fie anulată sunt minime. Potrivit Asociației Persoanelor cu Dizabilități din Sectorul 1, ”am mai avut un client paraplegic, care a zburat prin parbrizul mașinii sale, în timpul unui eveniment rutier și a fost arestat pentru fugă de la locul accidentului. În timp ce îl duceau târâș în arest, jandarmii l-au scăpat din neatenție pe scări. N-au vrut să-și recunoască neglijența și l-au acuzat tot pe el, de tentativă de evadare. Iar judecătorii nici nu vor să audă de scuze pe motiv de handicap. La cât de mulți români simulează diverse infirmități ca să primească indemnizații de întreținere, nici nu mai e de mirare acest comportament al organelor”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare