AcasăActualitateOamenii de știință au descoperă legătura dintre a mâncatul...

Oamenii de știință au descoperă legătura dintre a mâncatul la McDonald’s și lipsa respectului de sine

Oamenii de știință din Marea Britanie au descoperit o legătură indisolubilă, spun ei, între consumul nesănătos al oricărui produs comercializat de McDonald’s și lipsa respectului de sine sau fenomenul urii față de eu-l propriu și personal.

Un studiu a constatat că 80% dintre persoanele care merg în fiecare zi la McDonald’s au o profundă ură față de ele însele, restul de 20% fiind personal angajat, oameni despre care nu se poate spune cu certitudine că au o părere mai bună față de înșiși de vreme ce acceptă să lucreze pentru franciza în cauză.

Oh, sunt pur și simplu de rahat, în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la mine, îmi otrăvesc corpul și ucid planeta dintr-o lovitură” este, conform cercetătorilor britanici, refrenul cel mai des întâlnit, după ce rad câteva porții de Big Mac scufundate în maioneză cu usturoi, la consumatorii care au acceptat să fie subiecți ai studiului.

Totuși, chiar dacă McDonald’s acceptă legătura dintre proddusele lor și stările de spirit ale clineților, concernul este de părere că nu ura de sine este cauza consumului de meniuri de la Mec și tocmai invers.

Suntem siguri că, de la clima ciudată și vremea mereu mohorâtă, toți britanicii care pun piciorul în locațiile noastre deja se urăsc pe ei înșiși, înainte de a ne încerca meniurile. Deci este vorba maxim de o corelație, în acest caz, și nu despre o relație de cauzalitate așa cum o prezintă oamenii de știință din Regatul Unit”, a opinat celebrul Ronald McDonald.

Cu generozitatea lor cunoscută, însă, reprezentanții cunoscutei francize fast food au declarat că își vor dota pe viitor unitățile și cu câte unu – doi psihologi pe locație, care să consoleze clienții în timpul mesei sau după masă, cu sfaturi de specialitate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare