HomeActualitate„Ordonanţa traseiştilor” va fi prelungită la 90 de zile,...

„Ordonanţa traseiştilor” va fi prelungită la 90 de zile, ca s-o priceapă şi primarii din Ardeal!

Ordonanţa de urgenţă dată ieri de guvern, prin care aleşii locali îşi pot schimba partidul, dar nu mai târziu de 45 de zile, ar putea fi modificată. Nu în sensul dorit de societatea civilă şi ambasadele occidentale, adică primarii traseişti să-şi piardă cu totul funcţia, ci dimpotrivă.

Mai precis, termenul prin care statul de drept se suspendă pe teritoriul României va fi prelungit, ca să nu mai fie de 45 de zile, ci de 90 de zile. „Ne-am gândit că dacă o lăsăm numai 45 de zile, nu facem mare brânză, ne-a spus un influent lider PSD, sub protecţia anonimatului. Oricum, majoritatea primarilor pe care-i dorim să treacă la PSD sunt din Ardeal şi se ştie că ardelenii pricep mai greu. Iar dacă nu trec toţi primarii din Ardeal la noi, Ponta nu iese preşedinte. Putem noi să-i scoatem la vot şi pe morţii de la Rovine şi Călugăreni, că tot nu iese!”.

Liderul PSD a precizat că, dacă existau doar primari şmecheri ca-n Oltenia sau hoţi ca-n Moldova, guvernul nu ţinea ordonanţa mai mult de câteva ore: „Ăia se prindeau imediat şi schimbau rapid partidul. Până să se prindă şi americanii cum vine treaba, valabilitatea ordonanţei expira şi nu ne mai bătea nimeni obrazul că facem ceva pe ea de democraţie”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare