AcasăActualitatePatapievici a renunțat la ICR pentru postul de asistent...

Patapievici a renunțat la ICR pentru postul de asistent TV

În ordinea celor întâmplate, tot românul informat știe că Mircea Stoian a părăsit echipa show-ului de televiziune Un show păcătos, supărat pe faptul că Pamfile și Cruduța au început să-l dovedească intelectual. E și normal, în ultimii ani cele două tinere au evoluat, și-au lărgit orizonturi, au captat mai multă informație și atenție, spre deosebire de Stoian, care a vegetat contemplativ pe canapeaua din studio, aplecându-se, uneori, spre înainte când mai avea chef să facă o afirmație din cărți și flyere.

La mai puțin de 48 de ore de la demisia surprinzătoare a lui Stoian, un alt intelectual, dar dintr-ăla de nu știe unde-i Cruduța pe hartă, și-a dat demisia dintr-o funcție importantă. Patapievici a spus „hai pa!” postului de la ICR, fiind atras de funcția de asistent TV pentru Capatos. Gurile slobode din Intact spun că Patapievici vâna de mult timp locul lui Stoian, fiind seară de seară cu ochii pe emisiune, participând la concursuri și trimițând SMS-uri cu „Stoiane, ești nașpa. N-ai umor nici cât pedichiura Cruduței!”.

Capatos a declarat că aducerea lui Patapievici în emisiune face parte din planul trustului Intact de a schimba total imaginea postului Antena 1, din canal manelist în canal elitist. Pe viitor vor apărea și emisiunile „Tânără cu școală, devreme acasă și situație materială bună, pentru fiul meu”, „Acces direct în bibliotecă”, iar Dan Negru va prezenta emisiunea „Te pui cu dăjtepții”. De asemenea, Revelionul 2013 îi va avea ca gazde pe Pleșu și Liiceanu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare