HomeActualitatePE SURSE: Deputatul Boldea se află în Botswana!

PE SURSE: Deputatul Boldea se află în Botswana!

Ales deputat pe listele PDL, Mihail Boldea a trecut, ulterior, la UNPR şi, probabil, ar fi ajuns în PP-DD, PRM sau PNG dacă braţul lung al legii nu şi-ar fi umflat muşchii spre el. Aşa că, plictisit de atâta turism electoral, junele avocat din Galaţi a plecat să mai colinde şi alte zări, convins că şi acolo sunt lucruri de văzut, bani de delapidat, mafioţi de apărat şi minore de scărmănat. Deşi se afla în vizorul procurorilor şi arestarea lui era iminentă, sâmbătă el a trecut, bine mersi, graniţa cu Bulgaria, în maşina unui amic, ca un cetăţean onorabil care merge să umfle maţu’ la all-inclusive, la „Nisipurile de aur”. A plecat, mititelul, nu înainte de a transmite un mesaj televizat tuturor românilor: „Plecaţi, fraţilor, din România!”. Bine, mă, Mihăiţă, da’ e patriotic ce ne ceri tu? Dacă plecăm toţi, cine naiba mai fură atâtea bogăţii naturale, cine mai face trafic cu atâtea frumuseţi blonde ale patriei, păi nu-i păcat să rămâie ele nefolosite?

Din Bulgaria, deputatul ar fi trecut la turci, de unde a zburat spre o ţară africană, să i se piardă urma. Dacă ar fi fost după el, probabil, fugea nu în jos, ci în sus, spre ţările scandinave, unde se află şi bunul lui amic Grig Bivolaru, să mai ciocnească, şi ei, un pahar de pipi, că nu s-au mai văzut de-un car de ani. Dar deputatul a fost suficient de isteţ să-şi dea seama că, până ajungea el prin Suedia, îl găbjeau ăştia din UE de nu se vedea. Bine, nici cu Africa n-a fost o idee prea grozavă, căci mi se pare o totală lipsă de imaginaţie să te ascunzi tu, alb, cu ochelari, tuns zero, bine hrănit şi îmbrăcat ca după Neckerman, pe un continent unde majoritatea locuitorilor sunt negri-ceaun, n-au ochelari, au păr creţ, n-au mai mâncat de la ultimul concert Save Africa şi sunt echipaţi tot în costumul pe care l-au purtat şi la naştere. Nu putea, frate, să se ducă în Australia sau America de Sud, că tot găsea mai mulţi albi p-acolo, şi nu-l mai prindeau nici cu vânătorii de nazişti!

Mai mulţi amici de-ai lui Boldea, indignaţi de campania de denigrare dusă împotriva acestuia, au ţinut să precizeze că deputatul nu a fugit în Africa, aşa cum s-a spus în presă. Unul dintre ei a declarat, evident, sub protecţia anonimatului, că tânărul politician este, oricât ar părea de curios, un patriot desăvârşit. Şi tocmai mânat de patriotism, el a plecat în Botswana, să ceară băncilor un împrumut în moneda locală. „Boldea n-a vrut să fie mai prejos decât politicienii care fac promisiuni electorale, zice pretenarul. Ştiţi că Geoană a promis 30.000 de dolari fiecărui român care revine în ţară, din străinătate. La fel, acum Dan Diaconescu promite şi el 20.000 de euro. Boldea nu dispunea de atâţia bani, iar băncile de la noi au, precum ştiţi, nişte dobânzi de te usucă! De-aia a plecat în Botswana, unde a făcut un credit în bancnote locale, foarte avantajos. Banii obţinuţi îi va trimite celor 19 milioane de români, ca să-l voteze la toamnă. Şi, ca să ajungă la toată lumea, Boldea va trimite doar câte o bancnotă de cap de locuitor, alături de toată dragostea lui!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare