AcasăActualitatePutin: Ucrainenii au folosit imagini cu străzi administrate de...

Putin: Ucrainenii au folosit imagini cu străzi administrate de Nicușor Dan, pentru a sugera atacuri ruse în Mariupol

Presa liberă a lui Vladimir Putin îi acuză pe ucraineni că au folosit fotografii cu străzi din București, administrate de primăria condusă de Nicușor Dan, despre care au spus că sunt imagini din Mariupol.

Rușii spun că ucrainenii au folosit imaginile cu străzile din capitala României, pentru a sugera bombardamente din orașul-port din țara vecină.

Federația Rusă susține că este imposibil ca Mariupol să fie distrus, după doar 45 de zile de operațiune militară specială, cât timp Bucureștiul încă mai dă semne de existență și după peste 500 de zile sub administrația Nicușor Dan.

Potrivit presei ruse, ucrainenii ar fi pregătit și lansarea în spațiul mediatic a unor imagini cu troleibuze și tramvaie funcționale ale Societății de Transport București (STB) pentru a sugera atacuri ale armatei lui Vladimir Putin asupra civililor din mijloacele de transport în comun din țara vecină.

Mai mult, ucrainenii ar avea pregătite și poze, din această iarnă, cu apartamente din București racordate la rețeaua publică de termoficare, pentru a sugera atacurilor asupra blocurilor de locuințe din Kiev cu bombe cu hidrogen.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare