AcasăActualitateSă rădem cu Maria Grapini! Azi, programul ”Prezervative pentru...

Să rădem cu Maria Grapini! Azi, programul ”Prezervative pentru urși”

Grapini a propus nici mai mult nici mai puțin decât împrăștierea de prezervative care să ducă pe viitor la scăderea natalității la urși, astfel încât vânarea acestora să nu mai fie impusă ca și soluție de control.

În efortul de a reduce populația de urși în creștere la nivel național, voi propune un program apt a fi derulat de toate Oculurile Silvice, care vor împrăștia substanțe prezervative în toate zonele de împerechere ale urșilor pentru o perioadă de câțiva ani. În timp ce urmărim încă o serie de alte metode pentru a controla populația, pulverizarea de spermicide peste vegetația ce face parte din habitatul obișnuit al urșilor ar fi o modalitate ușoară și eficientă de a reduce riscul de sarcină pentru tinerele ursoaice”, a declarat Maria Grapini.

Vom apela la o abordare profilactică, în toate pădurile din România”, a mai încercat să continue europarlamentarul român, moment în care s-a oprit brusc și a părăsit sala de ședințe în hohotele colegilor, după ce o colegă austriacă a întrerupt-o: ”Veți completa programul și cu broșuri cu largă distribuție care informează despre pericolele sexului neprotejat în zonele în care urșii tind să se împerecheze?”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare