AcasăActualitateSavanții ruși cer includerea lui Lama Iliescu în patrimoniul...

Savanții ruși cer includerea lui Lama Iliescu în patrimoniul mondial al UNESCU!

Savanții ruși ai Institutului de Studii ”Davai Lama” din Niznai Novgorod au făcut recent un apel la UNESCU, solicitând ca mumia unui presupus călugăr tibetan, descoperită, în cartierul Primăverii din București, atât de bine conservată, încât ei sunt de părere că personajul, stafidit în pragul vârstei de 90 – 100 de ani, nu este mort ci aflat într-o stare rară de înălțare spirituală numită "tukdam", să fie inclusă în patrimoniul umanității, astfel încât să fie evitată interacțiunea distructică a comorii internaționale cu diversele elemente ale sistemului de justiție.

"Este vorba de un caz unic în lume", au declarat savanții ruși, "care poate fi studiat doar în România. Un mare Dilaila Lama al Kamasutrei de Partid cu poporul, deși crezut mumificat pe scena politică, este într-un tukdam ce îi asigură încă efluvii decizionale. S-ar părea că Maestrul nu e străin de menținerea pe scena politică a PSD, ceva considerat chiar de către proprii membri ca fiind de domeniul supranaturalului. Mumia acelui învățător, cunoscută acolo sub titulatura "moască comunistă", stă în poziția "loto 6/49", considerată singura alternativă socială de prosperitate fără implicare politică. Spiritualizatul afișează postura "lotus vraja"cu palma stângă deschisă ca un simbol al Sutrei marxiste iar dreapta întinsă spre înainte, semnificând atitudinea maselor largi de adoratori. Facem un apel fierbinte către colegii savanți din justiția română să lase mumia în starea ei de conservare. Sunt informații că cercetătorii români de prin instanțe încearcă să demonstreze că liderul spiritual nu este deloc în stare de meditație, activîndu-i juridic unele păcate care i-au adus sanctificarea din partea populației cu creier mumificat", se arată într-o scrisoare deschisă, atașată apelului către UNESCU

Deși cercetătorii internaționali sunt de părere că, în general, mumiile descoperite în poziții meditative ajung așa din privina unor gene defecte și neimplicate în procesul normal al descompunerii, savanții ruși răspunzători de România sunt convinși că Dilaila Lama Iliescu este sub patronajul unei gene unice, ceva mai complexe: mai precis o geoană prostănacă, dublată de genomul vanghelie cu cromozomii străbuni închinători la sfânta vacă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare