AcasăActualitateSeReIn Grindeanu sau cum s-a încheiat înainte de a...

SeReIn Grindeanu sau cum s-a încheiat înainte de a începe lupta lui Dragnea cu Securitatea

După eșecul triumfător înregistrat pe mâna marionetei Servil, premierița respinsă de taica Werner din motive numai de Allah știute, unchiu’ Dracnea a scos la înaintare o nouă marionetă cu ajutorul căreia să se poată strecura prin efracție în biroul de prim ministru. De data aceasta condamnatul a schimbat complet foaia și a venit în fața populimii cu un baronaș local cules de pe malurile Begăi, unde capitalismul și socialismul par că au dat-o la pace cu mulți ani în urmă.

Ca un patefon stricat golanul și-a prezentat noul șeptar, în persoana lui Sorin Grindeanu, drept cea mai bună soluție în contextul în care el, condamnatul, este împiedicat de o lege nedreaptă să fure direct, ca prim ministru. Înconjurat de doamnele alfa din politica socialistă post-iliesciană, baronelul penal l-a prezentat pe acest Sorinel Puștiu’ drept un flăcăiaș curat, care nu ține cu  Securitatea și care are suficientă minte cât să pună în aplicare  pomelnicul electoral al PSD bazat pe verbul „a da”. Treaba mai nasoală a fost că jurnaliștii s-au repezit să întrebe ce căuta deputatul civil Grindeanu în comisia de control a SRI. Dar ca un mincinos profesionist, Livache a eschivat și a explicat că bietul șeptar a greșit ușa și, dacă tot l-au prins băieții înăuntru, l-au așezat la masă.

Faptul că bietul figurant transferat de Dracnea de la CJ Timișoara pare a avea vagi colaborări cu băieții noștri din servicii ne arată că mica insurecție anti-securitate a baronului s-a sfârșit înainte să înceapă. Învins de propria-i aroganță și pus pe coji de nucă de prostia-i proverbială, condamnatul a sfârșit prin a face exact jocul pe care afirma sus și tare că nu-l va face. Prezența în toate pozele de grup a hamsterului SRI Georgian Pop, fostul ȘEF a comisiei prin care securitatea se controla singură este un indiciu că statul de drept n-are o problemă să coabiteze cu cei mai detestabili șobolani din clasa politică, dacă ei sunt aduși la putere de către masele largi, populare.

Zarurile au fost aruncate, scrisoarea de intenție a grupului infracțional PSD-ALDE care conține numele șeptarului candidat a fost pusă la poștă, deci infrastructura este asigurată. Analiștii neamului sunt unanimi în a aprecia că taica Werner nu are motive să-l respingă pe Sorinel, fie și numai pentru că micul bănățean n-are nicio treabă cu Hezbollah și nicio intenție de a-și da foc la păr în piața Matache, la o adică! Surse bine plasate în brăcinarii lui Dracnea susțin că omul se roagă în secret ca domnul Klaus să dea cu sec. Că așa ar fi mult mai simplu pentru șmenari să-l suspende pe președinte, să-l înșurubeze pe Tăriceanu interimar la Cotroceni iar tataia să-l desemneze pe Livache premier. Cu acest vis erotic în cap geambașul teleormănean nu poate decât să spere că, odată ajuns la Cotroceni, Sorinel să își facă menirea și să care, civilizat, oala de noapte a stăpânului pe cele mai înalte culmi. Cel puțin până la noi ordine!        

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare