AcasăActualitateSexul la Primărie se lasă c-un nou mandat, se...

Sexul la Primărie se lasă c-un nou mandat, se știe!

Îl mai țineți minte pe primarele care băga, liberal, sex nebun cu minore prin birourile administrație din Mogoșești – Siret? Nici noi. Dar nu e o problemă, pentru că, de cuminte ce-a fost, recunoscând în fața judecătorilor, în calitate de martor, pocinogul desfrânării la carne tânără, dată cu forța la produs, de nea Damian Butnariu și-au amintit concetățenii la urnele de vot, fapt pentru care l-au ales anul trecut pentru un nou mandat. Nu de nebunii erotice, firește, ci de înfăptuiri edilitare.

Iar cum noi suntem o redacție mult prea liberă, și se tot întâmplă uneori să ne dăm cu părerea mai puțin legitim pe diverse subiecte, am ales de-această dată vocea poporului pentru a-i da posbilitatea cititorului să-și explice resorturile electorale de la Mogoșești. Iată câteva păreri ale electoratului local, fidel primarului viril până la finalizare, ba chiar și dincolo de ea:

Filofteia Mâinea, pensionară fără pensie: "Eu auzii altceva, cum că domnu' premar nu ar fi băgat ciocanul, ci ar cam băga laba. Da' nu crezui să și-mpărțască cu altcineva, la cât de apucător și strângător e!"

Marin Lăbulescu, mușteriu permanent: "Nu știu ce să zic, da' în ziulica de față te aștepți la orice. Crez c-ar trebui să se interzică emisiile deochiate de după miezu' nopții, ăștea ne strică tineretul cu lăbărelile lor!"

Gache Pandalescu, lucrător agricol: "Păi asta însemnează politica, noi belim ștuletele pe câmp contra la o nimica toată, iară ei ș-o belește cu minorele prin birouri! Nu-i mai satură Dumnezău!"

Tanța Freciulescu, femeie de serviciu la primărie: "Io nu opservai ceva de gen, da' nea consiliăru' să ducea merău marțea demeneața în berou la dom' premar. Îmi zicea că să vin mai tărziu când voiam să dau o mătură. Io fac curat cu palmele p-acolo, că dom' premar zise că premăria n-are dare de mână la un asperator!"

M.N., amanta vehiculată a primarului: "E răzbunare, domnule, ăla spuse minciuna pen'că Mânuță…mă scuzați…așa-i zic eu domnului primar…îl penzionă mai de din vreme. N-are el mână potrivită pentru un primar ca al nostru, vă zic eu de la persoane de încredere!"

Mitică Pălmașu, cârciumar: "Ce să vă spui, la cârciumă se vorbește multe. Mi se plânse odată fostu' consiler că primarul îl punea la muncă multă cu mâna prin primărie, că noi suntem o comună săracă și n-avurăm bani de tehnică d-aia cu degetele. Io personal nu prea crez, știu că reclamantu' cam obișnuiește s-o mânărească când are el boală pe cineva. Da' mă apțin, nu știi niciodată ce iese din mâna omului!"

Părintele Slobozitu, preotul local: "Doamne iartă și păzește, se rătăci naibii tot omul în ziua de azi! Sper să nu fie adevărat, mă pusă necuratul să-l bag în fresca bisericii pe primar ca și ctitor cu toată familia! Avui nevoie de acoperiș și dânsul aduse banii, din cutia milei nu ne dă mâna nici văruiala clopotniței s-o facem. Lucrul manual la primărie e lucrul dracu' în casa popii!!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare