AcasăActualitateSila și scârba ne vor scoate din case!

Sila și scârba ne vor scoate din case!

Închipuie-ți următorul lucru: peste noapte, casa îți este tâlhărită. Mergi la poliție, depui plângere, ajungi în instanță şi vezi că judecătorul, procurorul, avocatul, grefiera şi paznicul sunt cei care te-au tâlhărit. Acum să revenim la realitate: legile în România sunt făcute de parlamentari cu probleme cu legea, aşa că exercițiul de imaginație de mai sus este mai degrabă realitate decât închipuire. În România avem: patru senatori condamnaţi definitiv, 12 deputaţi condamnaţi definitiv, patru senatori condamnaţi în primă instanţă, şapte deputaţi condamnaţi în primă instanță, şapte senatori trimişi în judecată, 13 deputaţi trimişi în judecată, 10 senatori urmăriţi penal, 23 de deputaţi urmăriţi penal.

Într-un sfert de veac, foarte mulţi parlamentari au ajuns în atenția procurorilor pentru începerea urmăririi penale. Mulți dintre ei au scăpat de cercetare cu ajutorul colegilor care au respins ridicarea imunității. Doar cinci au avut curajul să-şi dea demisia de onoare şi să se lupte în instanță pentru a-şi demonstra nevinovăția. În România îl avem pe Liviu Dragnea care, mai nou, după ce a înviat morții din Teleorman, tratează şi hepatita C. În România îl avem şi pe Victor Ponta care se urcă peste cadavrele şi arşii din Colectiv ca să-l miştocărească pe Cioloş, ba, mai mult, face o paralelă între personajul lui Stendhal şi actualul premier tehnocrat, făcând ironii grobiene asupra mamei celui din urmă.  În România îl avem pe Marius Manolache, finul lui Victor Ponta, care a declarat că meseria de demnitar e mult mai importantă decât cea de medic sau de profesor şi el merită pensie specială.  În România avem mafia BăsescuUdrea care putea hrăni timp de 10 ani un orfelinat doar din şpaga Microsoft.  În România avem moşteniri spectaculoase de la mătuşa Tamara, copii de bani gata cu ceasuri de 100.000 euro de la tați bugetari, iar orice primar e Țiriac şi îşi permite colecții private de maşini de epocă. În România le avem pe Cristiana Anghel şi Maria Grapini, aceste haioase subspecii de oameni care ne delectează cu analfabetism, nazism şi tupeu.

În România îl avem pe Tăriceanu care e atât de plictisit încât s-a însurat doar de cinci ori şi nici nu aşteaptă la cozi. În România avem parlamentari angajați de noi care habar n-au de existența noastră, fraierii care le plătim leafa, dar se gândesc cum să şi-o mărească pe a lor fără să ne ceară acordul. În România avem generali care îşi angajează amantele şi nepoții pe post de consilieri personali, apoi le transformă în „doctorițe în apărare”. În România avem bairamuri pe bani publici, de unde nu poți pleca decât cu coloană oficială, iar toată această misiune se numeşte „interes național”.  În România avem criminali cu orgolii nemăsurate care ne-au omorât prietenii declarând că spitalele din România „au tot ce le trebuie”.

Într-adevăr, spitalele din România au toate bacteriile necesare pentru a omorî oameni. În România o avem pe Ecaterina Andronescu care a comis cel mai mare genocid intelectual din ultimii 25 de ani şi care îşi doreşte în continuare să ne „educe” copiii. În România avem tot ce ne trebuie ca să murim ca nişte câini din cauza psihopaților corupți care populează Parlamentul. Dar mai avem şi multă silă, şi dispreț, şi greață. Și dacă pe 11 decembrie nu ne va scoate la urne simțul civic, măcar să ne scoată ura.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare