HomeActualitateSocialistul Hollande a declarat că Franţa va importa urgent...

Socialistul Hollande a declarat că Franţa va importa urgent un milion de rromi din România!

Victoria socialistului François Hollande la prezidenţialele din Franţa este considerată o mare victorie pentru democraţie. După dictatura piticului complexat de Sarkozy, care se simţea tras pe sfoară de toată lumea, de la nevastă-sa la portarul de la Élysée, la Paris domneşte, în sfârşit, un om de statură normală! Care va lua măsuri normale pentru un stat socialist: va impozita bogaţii cu 75% din venituri, ’r-ar ei ai dreacu’ de capitalişti nesătui, va naţionaliza Renault, Citroën şi alte firme, va face din Paris Saint-Germain echipa miliţiei şi va acorda independenţa meritată coloniilor franceze de peste mări. Pentru ca rromii din România să nu se mai simtă persecutaţi, Hollande a anunţat că una dintre primele măsuri luate va fi importul de un milion de bucăţi gabori cu pălărie, pirande cu fuste multe şi puradei desculţi din România. Aceştia vor primi înapoi tot aurul confiscat la vamă de nazistul de Sarko, ba încă şi ceasurile de lux furate de ei de la cetăţenii francezi şi confiscate apoi de poliţie, spre a fi restituite proprietarilor.

„Rromii de origine română vor fi cei mai buni aliaţi ai noştri în lupta contra luxului, a consumismului şi a decadenţei capitaliste! Ştiu că deja mulţi cetăţeni francezi extrem de bogaţi caută să-şi ascundă averile, pentru a nu fi impozitate. Poate că vor reuşi să scape de Fiscul nostru, dar, în mod sigur, ei nu vor scăpa nici în gaură de şarpe de rromii din România. Aceşti rromi sunt minunaţi! Sunt în stare să ia de la bogaţi orice, de la ceasuri de aur până la Lamborghini şi Maserati, aşa cum statul francez poate n-ar fi reuşit… Este adevărat că majoritatea acestor bunuri iau apoi drumul României, dar faptul că acolo sunt folosite tot de oameni săraci, de asistaţi sociali, de persoane care n-au muncit în viaţa lor, dar care îşi doresc să trăiască mai bine, nu poate decât să ne bucure pe noi, ca socialişti”, a precizat un membru al staffului de campanie al lui Hollande.

Totodată, măsura este necesară, spun socialiştii, şi în condiţiile sporirii populaţiei din Hexagon: „În Franţa trăiesc tot mai mulţi negri şi maghrebieni. În ritmul ăsta, am ajunge, în câţiva ani, o ţară precum Ciadul, Senegalul sau alte foste colonii ale noastre din Africa! Trecerea ar fi prea bruscă şi de aceea am considerat necesar să nuanţăm puţin lucrurile, aducând un milion de rromi, pe lângă cele câteva milioane de africani, pentru că rromii nu sunt chiar de culoarea abanosului şi turiştii străini vor răsufla uşuraţi la aterizarea pe Orly, înţelegând că n-au aterizat la Kinshasa!”, a precizat oficialul francez. Pentru că şi rromii trebuie să trăiască din ceva, administraţia Hollande intenţionează să deschidă, la Paris şi în alte mari oraşe din ţară, mii de noi locuri de cerşit şi se gândeşte cât se poate de serios să demoleze turnul Eiffel, simbol decadent, capitalist, şi să-l ofere, în tranşe, rromilor, să aibă şi ei ce vinde la fier vechi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare