AcasăActualitateSUA: Cu statuile dărâmate, porumbeii sunt obligați să se...

SUA: Cu statuile dărâmate, porumbeii sunt obligați să se găinățeze pe protestatari

După ce au dărâmat sute de statui în întreaga Americă, protestatarii BLM și Antifa au început să adreseze memorii autorităților locale sau federale, solicitând ca monumentele să fie reinstalate pe postamente. Motivul neobișnuitei solicitări este legat de fenomenul apărut ca urmare a dispariției reperelor inițiale ale porumbeilor, din timpul zborului.

Astfel, de îndată ce statuile au fost dărâmate, porumbeii s-au reorientat organic către reperele cele mai apropiate, aruncând în ultimele luni adevărate ploi de găinaț în capetele protestatarilor ce demonstrează în piețele lăsate fără monumente statuare.

Zi de zi, grupurile de demonstranți sunt bombardate cu găinaț, din zbor, de către porumbeii obișnuiți să se ghideze în trecut după amplasamentul statuilor, fapt care i-a determinat pe reprezentanții BLM și Antifa să solicite oficialităților luarea unor măsuri de urgență: ori eradicarea populațiilor ultraconservatoare de zburătoare, care îi urmăresc și îi atacă mai ceva ca forțele federale de repreziune ale lui Donald Trump, ori montarea din nou pe socluri a statuilor, pentru a redevia, către țintele inițiale, atenția escadrilelor de bombardiere cu găinaț.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare