AcasăActualitateTop 3 aplicații extrem de provocatoare, cu care ar...

Top 3 aplicații extrem de provocatoare, cu care ar putea fi completat programul virtual de vizitare a Parlamentului

De când cu Pandemia asta, Românul de rând nu mai are nicio șansă să viziteze și el civilizat clădirea Parlamentului. Nu tu excursii cu autobuzele de enoriași, la o huiduială cinstită, de grup, în plenul masat pentru aprobarea vreunei legislații conforme cu indicațiile ocultei mondiale, nu tu sindicaliști cu bannere prin loje, nu tu salturi în gol de la balcon. Nimic. Unde mai pui că-i și campanie electorală și, chiar dacă apuci să te strecori prin Senat sau Cameră deghizat în Ciolacu sau în Cazanciuc, n-o să apuci să dai prin Casa Poporului decât de mirosurile parfumurilor scumpe ale secretarelor și șefelor de cabinet, care își antrenează gambele prin lifturi cărând tot felul de hârtii între copiatoare.

Ca atare, ne-am decis deunăzi să apelăm la aplicația Google de survol virtual al Parlamentului, ocazie cu care ne-am plictisit groaznic, ba ne-a tras și curentul din imaginile alea, pentru că și pe computer măreața Casă a senatorilor și deputaților ni se prezintă la fel de pustie cum e și în realitate în prezent.

Fapt pentru care, deși nu lucrăm (din păcate) la Google, dar putem avea idei în spiritul naţional chiar mai inspirate decât ale angajaților lor din România, ne-am permis să le sugerăm direct onorabililor Larry Page și Sergei Brin, fondatorii celebrului motor de căutare, trei aplicații cu care să completeze programul virtual de vizitare a Parlamentului României, astfel încât curioșii în pericol de a muri de plictiseală în fața laptopului, studiind online culoarele Casei Poporului, să nu îngroașe comod lista fatalităților pandemice ale lui Arafat. Aşadar:

1. Dezvoltarea unei aplicaţii de către Google şi încorporată în softul de vizitare virtuală a Parlamentului: "Fuck a Romanian Member of Parliament!". S-ar putea institui un preţ modic pentru accesarea ei, deoarece oricare român va plăti bucuros pentru a-şi împlini visurile erotice dominate de Aleşii săi. Pronosticăm chiar suprasolicitarea serverelor Google în perioada votării legilor esenţiale pentru binele României (salarii, indemnizaţii, alocaţii şi pensii speciale), când tot românul internaut va fi excitat până la dorinţa de a-i da personal ceva mărit, fie şi numai virtual, celui pe care l-a votat ca să-i dea lui, alegătorului, ceva consistent.

2. Pentru vânătorii români îngrădiţi de extrasezon propunem aplicaţia virtuală "Shoot a Romanian Member of Parliament!". Asta deoarece cunoaştem cu toţii din surse publice că în Parlament s-ar hălădui doar exemplare speciale, cu potenţial cinegetic spectaculos, numai bune de luat în bătaia puştii poporului. Ar fi şi o reducere însemnată a practicanţilor români de "World of Tanks", oferindu-li-se virtual o variantă cu infinit mai multe satisfacţii războinice.

3. Un survol internautic asupra clădirii menţionate nu poate fi completă şi fără posibilitatea unor lansări de bombe virtuale asupra stabilimentului. Propunem deci "Bomb the Romanian Parliament!", cu posibilitatea ca utilizatorii să procedeze ca la bombardamentele reale, când cei care bombardează înscriu pe dispozitivele explozive cam tot ce le doreşte inimioara lor. În cazul nostru: "Happy new marriage, Mr Tăriceanu!", "Happy new marriage, Mr Zgonea!" sau "Happy new birth giving, Mrs Firea!" Menţionăm că, precum la orice joc video, ţintele vor beneficia de respawning, pentru a o lua de la capăt cu recăsătoritul şi procrearea.

Completând ideile de mai sus, adăugăm faptul că un program considerat de noi absolut necesar ar fi unul care să-i înveţe pe internauţii noştri să voteze conştient, uninominal şi cu simţul răspunderii: "Vote responsibly, Romanian people!" Din păcate, chiar noi credem că nu va avea mult succes, deoarece însăşi varianta originală, "Drink responsibly!", nu se bucură de nicio simpatie populară. Dar ar fi bine să existe, că doar şi la şcoală nu-i plăcea nimănui matematica şi totuşi unii români, Aleşi dintre Aleşi, câştigă Olimpiade mai des decât câştigă Halep în turneele de Grand Slam.

Pentru cei sceptici, care se arată convinşi că-i greu să-i prinzi pe parlamentari (real sau virtual) prin Parlament, îi asigurăm că merită să pândeşti ţintele o săptămână, pentru că oricum vor simţi nevoia să iasă la lumina lunetei pentru a se adăpa din banii poporului. Mai ales dacă le urmăreşti noaptea, atunci când votează în reuniuni de urgenţă modificări ale Codului Penal sau creşteri ale nivelului de trai al naţiei, prin creşterea nivelui de trai al demnitarilor ei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare