AcasăActualitateUber lansează Uberjogg, pentru sportivii de Facebook și alergătorii...

Uber lansează Uberjogg, pentru sportivii de Facebook și alergătorii de sufragerie

După ce au scăpat de concurența rusească a celor de la Yango, care au decis să își închidă afacerile într-o Românie deloc recunoscătoare ofertelor lor de prețuri și de confort, operatorii de ride sharing occidentali încep să își diversifice paletele de servicii prestate în Capitală.

Un nou serviciu Uber numit UberJogg, după ineditul său profil de transport persoane, de exemplu, promite că îți va permite, din această primăvară, să apelezi contracost un alergător profesionist pentru a participa la un minimaraton urban în locul tău.

Angajatul Uber va face jogging către casa ta, te va lua pe spate și va alerga cu tine în cârcă cei câțiva kilometri comandați. Dacă ai o brățară fitness, el o poate purta pentru a câștiga pași și a arde o sumedenie de calorii pentru tine. Se va opri chiar la priveliștile pitorești asupra cărora îi vei atrage atenția și îți va face și câteva fotografii, cu apusuri de poveste de exemplu. Buni alergători, UberJog ar putea chiar să transpire în locul tău, ba chiar să îți și stropească fruntea cu sudoarea lor astfel încât să poți posta o fotografie veridică de la așa-zisul antrenament.

"Prea obosit pentru a alerga? Acum poți să te antrenezi și fără să transpiri", sună sloganul UberJogg, conținut în videoclipul promoțional al serviciului. „Primești toată statistica experienței în aplicația ta de înregistrare a exercițiilor la alegere și vei putea în continuare să postezi selfie-uri de la antrenament. UberJogg, este complet anonim! Noi nu vom spune nimănui că alergarea ta a fost de fapt doar o repriză distractivă de călărit altă persoană, pe toată distanța pentru care ai plătit!", continuă clipul de prezentare.

Nu în ultimul rând, vei putea evalua alergătorii Uber după antrenament, acordându-le note mari dacă au alergat cu tine în spate, fără să crâcnească, pe acordurile manelelor pe care le-ai redat din telefon, sau acordându-le note mici dacă au încercat să protesteze pe tot parcursul alergării, atunci când tu le scuipai coji de semințe în creștet sau fluierai ca un birjar pervers după minorele etalate pe bulevard.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare