AcasăActualitateUn activist buzoian anti-vaccinare, membru AUR, a murit după...

Un activist buzoian anti-vaccinare, membru AUR, a murit după ce și-a făcut 20 de vaccinuri antigripale pentru a dovedi cât de ucigătoare sunt!

Un activist anti-vaccinare, membru AUR, din județul Buzău, a murit după ce și-a făcut 20 de vaccinuri antigripale pentru a dovedi cât de periculoase sunt acestea.

Rodian Șoșomâltoacă Simion, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Săpoca – Buzău, său la doar câteva ore după ce și-a înfipt în brațe, gât, burtă și picioare o sumedenie de vaccinuri împotriva gripei în direct pe YouTube, și în live pe grupurile de Facebook ”Votanți AUR”, ”Prietenii lui George Simion”, ”Fan Club Diana Șoșoacă” și ”Sputnik.md susține patrioții!”, în încercarea de a dovedi cât de periculoase sunt vaccinările pentru sănătatea umană.

Încep deja să mă simt foarte rău și mi-am înjectat doar treispreze. Mai am încă șapte de făcut și, chiar dacă îmi tremură mâinile, nu mai văd și m-am înțepat și în talpă, cred că pot face asta”, a spus el în live-ul pe rețeaua de socializare, în timp ce sute de aderenți AUR în urmăreau și îl încurajau în direct.

Deși reprezentanții Secției 3 de poliție rurală Berca s-au deplasat de urgență la locuința activistului anti-waxxer, ajungând în trei ore de la publicarea live-ului pe Facebook, agenții nu au mai putut decât să constate, împreună cu veterinarul satului, decesul influencerului temerar.

În ciuda tragediei, colegii săi din AUR – Organizația Județeană Buzău sunt deciși să transforme drama în instrument de propagandă împotriva campaniei naționale de vaccinare anti Covid. ”Colegul nostru a demonstrat, iată, că vaccinurile ucide, deci guvernanții vor trebui să se gândească de acum de zece ori înainte de a ne încolona, cu botnițe, ca pe vite, pentru a ne trimite la vaccinare! Nu cedăm și nu ne vaccinăm!” sună manifestul împrăștiat de activiștii AUR Nuzău pe grupurile de socializare din Beceni, Sărulești, Lopătari, Scorțoasa, Cernătești, Berca, Merei, Năieni și Săhăteni.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare