AcasăActualitateVeveriță fetiștistă, prinsă furând lenjeria intimă a iubitoarelor de...

Veveriță fetiștistă, prinsă furând lenjeria intimă a iubitoarelor de plăceri montane din zona Branului!

O veveriță cleptomană, cu o pasiune inexplicabilă pentru lenjeria intimă feminină a fost în sfârșit prinsă în urmă cu două zile, după ce, în ultimele trei luni, a sustras peste 150 de perechi de chiloți de la locatarele resorturilor de 4 stele din stațiunile Bran și Moeciu.

Hoțul neobișnuit a fost raportat de zeci de ori organelor de Poliție din localitățile amintite, sustragând lenjeria femeilor de pe frânghiile de uscare instalate, românește, pe balcoane, ori intrând pur și simplu pe ferestre și furând de lângă paturi chiloții tinerelor amatoare de plăceri ”montane”, în timp ce acestea le prestau partenerilor contravaloarea distracțiilor de sezon.

După zeci de reclamații și mai multe încercări nereușite de prinderea hoțului, mai mulți proprietari de pensiuni exclusiviste au pus o recomensă de 5000 de euro pe capul veveriței fetișiste, de teama de a nu rămâne fără clienți groși la pungă până la jumătatea toamnei.

Animalul tupeist a fost în sfârșit prins în urmă cu două zile, de o echipă de agenți privați de la Asociația de Combatere a Dăunătorilor Montani, aceștia găsind aproximativ 150 de chiloți de dantelă fină, de la producători extrem de apreciați pe piața de profil, sub un șopron de grădină de pa raza localității Moeciu de Sus.

Ionuț Jder, exterminatorul brașovean care a prins rozătoarea fetișistă, spune că a folosit atât mâncare, cât și lenjerie de dantelă pentru a momi rozătoarea în capcanele sale în mai multe pensiuni, glumind în legătură cu pasiunea animalului pentru lenjerie: „Multe victime au observat că veverița avea preferință pentru chiloții de dantelă scumpă față de alte elemente de lenjerie, așa că am instalat câteva capcane cu nuci și câteva cu budigăi cumpărați de la mall. Micuța ticăloasă s-a arătat indiferentă față de nuci dar nu a putut rezista chiloților ediția limitată de la Victoria's Secrets "

Ionuț Jder spune că este prima dată în cei 11 ani în profesie când vede un astfel de fetișism la un animal sălbatic, aceasta fiind una dintre cele mai ciudate capturi pe care le-a făcut în cariera sa. ”Am mai avut un caz, în urmă cu vreo trei ani, cu o ursoaică ce dezvoltase o pasiune pentru așternuturile albe ale vilelor de vacanță de pe Valea Prahovei. În timpul săptămânii, când proprietarii nu erau în locuințe, spărgea câte o ușă și se lăfăia peste noapte într-un dormitor, profitând de tot confortul. Nu fura însă nimic, dimineața făcea un duș, se ospăta la micul dejun cu tot ce găsea prin frigider și dispărea din perimetru”, ne-a declarat Jder, încă marcat de inexplicabilele apucături ale veveriței cleptomane.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare