AcasăActualitateVizita lui Zelenski a stârnit îngrijorări la Iași: Ucraineanul...

Vizita lui Zelenski a stârnit îngrijorări la Iași: Ucraineanul vrea să fure rândul la moaște!

Vizita președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, în România a stârnit îngrijorări în rândul pelerinilor care așteptau la coadă, la Iași, pentru a ajunge la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

După informațiile răspândite de George Simion, Diana Iovanovici – Șoșoacă și alți patrihoți de voturi de la electoratul turmentat de politica partidului stat PSDNL, enoriașii s-au speriat că, după ce ucrainenii ne-au sabotat bomboanele agricole și ne-au belit carasul de pe Bîstroe, până a rămas știuca din Delta Dunării cu gura căscată, acum, Volodimir Zelenski ar fi venit să fure și rândul la coada pentru pupat racla cu moaște.

Mai mult, pelerinii au aflat, de pe canalele necenzurate – accesibile atât majorilor, cât și minorilor – parlamentarilor care țin cu Rusia și când e suspendată din competițiile sportive, că Zelenski plănuiește să fure moaștele Sfintei Cuvioase pentru a le afișa la Kiev, drept dovezi ale atrocităților produse de militarii Federației Ruse.

Întreaga coadă de lași a realizat că a fost vorba doar de o alarmă falsă, după ce s-a putut vedea public că Volodimir Zelensi s-a întins la vorbă cu Klaus Iohannis și chiar părea dispus să-l asculte pe șeful statului român, situație în care nu putea ajunge la cel puțin următoarele trei pelerinaje din inima Moldovei.

Într-un final, Volodimir Zelenski a fost salvat de clopoțelul NATO, care i-a permis să se scuze și să părăsească palatele chermezelor din România, înainte ca președintele Iohannis să-și termine primul sfert de discurs.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare