HomeActualitateZece lucruri pe care nu le știai despre moartea...

Zece lucruri pe care nu le știai despre moartea lui Condrea

Dispariția, într-un fel sau altul, a lui Dan Condrea, cel mai controversat personaj din România, într-un bizar accident rutier, a dat naștere la tot felul de teorii ale conspirației, unele mai plauzibile decât altele. Pentru că s-au mișcat rapid și nici nu și-au pus întrebări de gurnalistă de duminică, gen ”cutremurul putea fi evitat?”, reporterii noștri au aflat lucruri despre care presa vândută agenturilor străine nu suflă o vorbă, dar pe care noi avem curaj să vi le dezvăluim, că nu circulăm cu Opel, ca patronul Hexi-Pharma.

*Se pare că au existat urme de frânare la fața locului, dar erau atât de diluate încât s-au șters când au călcat pe ele primii martori

*De asemenea, din primele cercetări se pare că ar putea fi vorba de o glumă proastă, întrucât cineva i-ar fi pus lui Condrea dezinfectant diluat la 1,5%, în loc de lichid de frână

*Deși mașina s-a făcut praf și șoferul era, potrivit autorităților, atât de mutilat încât a fost recunoscut după numărul de la cămașă, pe bordul autovehiculului nu se observă (revedeți imaginile și vă veți convinge) urme de sânge. Băieții deștepți care au pus la cale accidentul s-au scuzat, declarând: ”Cadavru am găsit, haine am găsit, dar de unde naiba era să mai găsim și sânge, că nu mai donează nimeni în România!”

*Se pare că nu doar Condrea n-a putut fi identificat, ci nici mașina. Potrivit specialiștilor, aceasta ar fi fost, de fapt, o Dacia Nova, pentru că băieții deștepți n-au vrut să strice bunătate de Opel!

*Din exces de zel, se pare că cineva a plantat ADN-ul lui Condrea pe toți copacii de pe marginea șoselei!

*Totuși, criticii de film sunt surprinși într-un mod plăcut: ”Dacă-l sinucideau pe Condrea acum două luni, filmul ăsta ar fi triumfat la Cannes!”

*După ce s-a lansat ipoteza că o mână criminală ar fi lăsat mașina lui Condrea fără frâne, Dan Șova a declarat că nu se teme că ar putea avea soarta acestuia: ”Eu sunt atât de prost că-mi beau singur lichidul de frână”

*Martori oculari susțin că o farfurie zburătoare l-ar fi extras pe Condrea din mașină, înlocuindu-l cu un cadavru de aurolac, cu câteva minute înainte de impact. ”Extratereștrii vor să afle de la el rețeta dezinfectanților de la Hexi-Pharma, ca să poată lichida omenirea mai rapid și să facă și economie la lasere”, ne-a declarat cunoscutul ufolog Tonic Poptămaș

*Spiritiștii consultați azi-noapte de revista noastră pretind că lui Condrea i-ar fi fost refuzată intrarea în Iad: ”La câți români au omorât dezinfectantele lui Condrea, teoretic omul era de competența noastră. Dar nu am vrut să îl primim: dacă ne diluează smoala și nu mai putem fierbe pe nimeni?”, le-ar fi transmis purtătorul de cuvânt al lui Scaraoțchi

*Patriciu și Codruț Marta, au intervenit, telefonic, de pe o plajă din Martinica, rugându-ne să transmitem următorul mesaj: ”E bun Condrea, dar mai trimiteți-ne încă unul, să facem și noi un poker în patru!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare