HomeCulturăBREAKING NEWS! Hrușcă și Fuego pregătesc noi concerte de...

BREAKING NEWS! Hrușcă și Fuego pregătesc noi concerte de Crăciun!

Eveniment fără precedent în lumea colindătorilor. Nu, Fuego și Hrușcă n-au scos un colind nou. În schimb, cei doi au anunțat că zilele acestea se pregătesc pentru noi concerte de Crăciun.

Stați liniștiți! Nu avem parte de încă un sindrom „Bănică”.  Concertele celor doi nu sunt „la cererea publicului”. Inițiativa le aparține în întregime și este cauzată de ninsorile abundente din țară.

În decembrie, cei doi colindători s-au plâns că nu au avut parte de condițiile tehnice necesare pentru tradiționale concerte de sărbători. Singurul element tradițional au fost ei înșiși.

N-a fost zăpada, iar în sălile de spectacol era mai frig decât afară. Oamenii făceau mai degrabă un grătar decât să-i vadă cântând.

L-am contact pe Ștefan Hrușcă pe messenger, iar acesta a confirmat pentru Academia Cațavencu că se întoarce în țară. Iată stenograma discuției:

Catzavencu91: Sal, Stefan! Cf?

Canadianu: Sal! Bn, voi? :-*

Catzavencu91: La fel, ms! Voiam sa t intrebam dc e adevarat k te intorci in tzara pentru noi concerte d Craciun…

Canadianu: Da, asha e! Am vzt pe TVR Internatzional k in tzara ninge puternic! Poi, altfel cantzi colinde knd ninge afara! Linu-i lin, lerul e și el mai ler! Vreau sa cant in Piatza Universitatzii, alaturi d oamenii aia. Facem atmosfera… 😀

Catzavencu91: Cand anume?

Canadianu: Poi, o sa iau primul zbor, gen! 😛

Catzavencu91: Bn, Stefan, ms!

Canadianu: Npc (n-ai pentru ce – n. r.) Bagi un web ceva, k mor de plictiseala?!

Pe Fuego nu am putut sa-l contactăm pentru că nu avea semnal. Din informațiile pe care le avem, artistul este la o nuntă în Moldova și a rămas înzăpezit.

Un cititor fidel ne-a dezvăluit însă că l-a văzut pe Fuego pe site-ul eBay. Acesta participa la o licitație de brazi artificiali, aflați în lichidare de stoc. O posibilă explicație este că, în lipsa brazilor naturali, mama lui Fuego nu mai are ce să împodobească. Piețele de brazi s-au închis, iar tăiatul fără autorizație este sancționabil.

Academia Cațavencu a contactat mai mulți lingviști, artiști lirici și specialiști în colinde, etnologie și etnobotanice pentru a analiza celebra piesa „Împodobește, mamă, bradul!”. Experții au ajuns la concluzia că autorul nu specifică dacă bradul este natural, artificial, odorizant ș.a.m.d. Prin urmare, mama lui Fuego poate să folosească, liniștită, orice fel de brad.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare