AcasăCulturăCiolacu nu se bate cu Ciucă în cărți, dar...

Ciolacu nu se bate cu Ciucă în cărți, dar până-n pensie și-ar putea juca licența

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a avut o revelație, realizând că examenul național de bacalaureat absolvit la o vârstă înaintată nu îți garantează succesul în literatură.

Dacă ai reușit, după trei decenii de viață – aici e și puțină ecuație matematică – să realizezi o compunere sau un comentariu pe text, de două pagini, nu înseamnă că poți trece la nivelul de a scrie cărți, în general, precum președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă.

Ce-i drept, nici Nicolae Ciucă nu ar putea să scrie cât a scris în cartea sa.

Surse din interiorul bărbii liderului social-democrat au dezvăluit că tânărul Marcel Ciolacu consuma covrigi de Buzău cu lecitină, ca să memoreze comentarii de text pentru Bacalaureat.

Pe atunci, nu se punea problema de analfabeți funcționali.

Nici covrigii de Buzău nu mai sunt ce au fost (cantitate insuficientă de sare iodată) și Marcel Ciolacu stă mult mai prost acum (cu memorarea discursurilor).

Despre memorarea discursurilor în cazul scriitorului bazat pe inteligență artificială, Nicolae Ciucă, nu mai avem ce comenta.

(Ăăăă) la nivel de Pentium 2.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare