AcasăFeatured home 2Profesoara de franceză care a rămas cu gura căscată...

Profesoara de franceză care a rămas cu gura căscată când a aflat ce le vinde KFC elevilor din Paris

Ilustrație: Marian Avramescu

O profesoară de limba franceză dintr-o școală românească a rămas cu gura căscată când a auzit ce le vinde KFC copiilor din Hexagon: numai poulet.

Pentru ca elevii săi să nu fie la fel de șocați când vor vizita Parisul, profesoara i-a învățat o lecție importantă de viață, mai ales în contextul expansiunii comunității LGBTQ în Europa: cum se spune în franceză “Puiul nostru în curtea voastră”.

Profesoara în cauză nu a mai așteptat până la implementarea orei de sexologie în România Educată a lui Klaus Iohannis și a Ligiei Deca și a trecut la actul pedagogic propriu-zis.

Cei mai mulți părinți s-au declarat indignați de orele de curs orale ale profesoarei și au reclamat-o pe aceasta la inspectoratul școlar județean, pentru a fi pedepsită dur, în stil BDSM (nu cu la fel de multe cătușe ca în coaliția de guvernare PSD – PNL, dar pălmuită responsabil cu arătătorul, ca pe vremea fanteziilor comuniste).

Au existat însă și părinți care au avut o altă abordare cu doamna profesoară.

Din informațiile noastre, obținute de la mame îmbrăcate în uniforme de școlărițe în afara programului, tatăl unui elev s-a arătat chiar dispus s-o recompenseze pe profesoara de limba franceză pentru lecția prețioasă de viață predată minorilor.

Părintele abia așteaptă s-o ia pe doamna profesoară într-o excursie în Croația și să-i arate toată Pula.

Tatăl i-ar fi oferit recompensă și o monedă din Botswana, dar regulamentul școlar impus de Ministerul Educației nu permite șpaga în natură.

În tagalog (limba oficială din Filipine), s-ar spune că respective profesoară vede doar roșu (traducerea culorii în filipineză este “pula”).

Doamna profesoară este liberă să sară, în limba portugheză.

Sari! Sari! Sari!

Traducere în portugheză: Pula! Pula! Pula!

La multe limbi străine, doamna profesoară doritoare!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare