AcasăPoliticPresedinte si alti functionariFondurile pentru ,,Cumințenia Pământului”, sparte pe fundul Cumințeniei Coaliției

Fondurile pentru ,,Cumințenia Pământului”, sparte pe fundul Cumințeniei Coaliției

Ilustrație: Marian Avramescu

În acest an, de Ziua Națională Constantin Brâncuși, aniversată la data de 19 februarie, românii au realizat – ce-i drept cu întârziere, în ultimul mandat de președinte al lui Klaus Iohannis – că banii lor pentru ,,Cumințenia Pământului” nu au fost în totalitate risipiți.

O parte semnificativă din fondul colectat pentru răscumpărarea operei sculptorului Brâncuși au fost reinvestiți de Guvernul Marcel Ciolacu în “Cumințenia Coaliției”, expusă din când în când la Palatul Cotroceni, ca aceasta să se poată relaxa în destinații exotice.

Este vorba și despre un schimb cultural gândit de coaliția de guvernare formată din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL).

Astfel, Asia, America de Sud, America de Nord și Africa au putut admira creația coaliției PSD – PNL.

Statuia de la Cotroceni a fost transportată peste mări și țări în aeronave de lux, ca să nu se deterioreze și mai mult.

Urmează ca locuitorii din Antarctica și Australia să se mai familiarizeze cu noua capodoperă social-democrată de la Cotroceni.

Este adevărat că, în cazul în care ar fi avut posibilitatea, mulți români ar fi optat pentru ,,Cumințenia Pământului”, nu pentru Cumințenia Coaliției.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare