AcasăTechDescoperire șocantă! Rețelele 5G din România afectează creierul idioților,...

Descoperire șocantă! Rețelele 5G din România afectează creierul idioților, făcându-i să se creadă virusologi!

Cercetătorii de la Institutul Cantacuzino au descoperit o legătură directă între semnalele de rețea 5G și o boală a creierului care face ca, în România, idioții, sfertidocții și unii politicieni AUR să se creadă virusologi eminenți.

Potrivit specialiștilor, ar exista în prezent un număr covârșitor de dovezi că semnalele 5G interferează cu creierul indivizilor cu un IQ extrem de scăzut, într-un mod extrem de specific.

Se pare că am atins un prag al vitezei internetului care interferează cu lobii frontali ai persoanelor cu creier de mărimea unui bob de mazăre. Acest lucru le afectează identitatea de sine și gândirea logică, făcându-i să creadă că și-au petrecut ultimul deceniu din viață studiind virusuri, și determinându-i să conferențieze la orice colț de stradă, în Parlament și mai ales pe rețelele de socializare pe subiecte cum ar fi, de pildă, veridicitatea pandemiei de coronavirus”, a declarat dr. Radet Calafat, șefu departametului de comunicare ale Institutului.

Cercetătorii de la Institutul Cantacuzino estimează că boala cerebrală a infectat cel puțin 10% din populația României, un procent care este susținut, în opinia lor, de procentajul similar obținut de AUR la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare