AcasăSocialEt si cetera socialaPolițiștii români așteaptă cadouri de la colegii nemți, după...

Polițiștii români așteaptă cadouri de la colegii nemți, după ce i-au ajutat să-și ia prima de Crăciun pentru Cherecheș

Ilustrație: Marian Avramescu

Angajații din Poliția Română, care s-au ocupat de identificarea condamnatului Cătălin Cherecheș, așteaptă multă turtă dulce de la colegii germani, după ce i-au ajutat pe aceștia să-și încaseze primele de Crăciun.

Oamenii legii din România chiar l-au crezut pe premieriul Marcel Ciolacu, atunci când șeful Guvernului și al Partidului Social Democrat (PSD) anunța că s-a terminat cu risipa de bani pe prime acordate la stat, așa că au vrut ca măcar colegii lor din Germania să se mai bucure de astfel de beneficii.

Tocmai din aceste considerente, polițiștii români l-au lăsat pe Cătălin Cherecheș să ajungă în Germania, ca să aibă activitate și oamenii nemți ai legii.

Pentru acest gest, se așteaptă de la polițiștii germani niște turtă dulce, pe stilul checului gătit de soacra lui Cătălin Cherecheș pentru judecători, în punctele de frontieră ale României cu Ungaria.

Urările dulci dinspre Germania sunt așteptate în prag de Crăciun, când ar putea fi trimis la pachet și deja fostul primar de Baia Mare, roșu la față ca nasul renului Rudolf.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare