AcasăTechOmul-petrecere, întotdeauna gata de distracție, zi și noapte!

Omul-petrecere, întotdeauna gata de distracție, zi și noapte!

Nimic nu este mai mișto decât să fii în centrul atenției, nu-i așa? Dacă ești o persoană care ascultă muzică peste tot , musai este nevoie de un mini sistem portabil care să îți ofere posibilitatea de a da startul unei petreceri pe loc. Sau, cu o boxă portabilă și un telefon mobil cu un playlist în vogă deja te poți numai DJ amator. Până la urmă, ce înseamnă să fii sufletul unei petreceri?

Accesoriile și gadgeturile te recomandă?

Dacă faci parte din categoria celor care respiră doar pentru a petrece și intarea la Loft sau la BOA îți este interzisă din motive de lipsă bani pentru șampanie și pițipoance, atunci nu-ți rămâne decât să îi faci pe alții să vină la petrecerile tale. Dacă ești pe genul “cânt acasă în baie” sau “îmi place să mă fac de ras și-n fața altora” este mai bine fii doar invitat.

Dacă ai o casă mică sau stai la apartament cu părinții, atunci trebuie să faci petrecerea afară. Asta nu înseamnă să faci un grătar la miezul nopții cum au făcut băieții din Suceava în timpul pandemiei. Nu, tu trebuie să ai stil și să fii “cool”! Așa că, trebuie să îți definești stilul de petrecăreț care ești.

În cazul în care ești pe genul retro, atunci ai nevoie de un casetofon mare, pe care trebuie să îl porți pe umeri. Dacă nu ești culturist și mergi mai des la sala de halbere decât la aia de forță, atunci bagă un walkman și niște mini boxe, de buzunar.

În situația în care te definești ca fiind un tip modern de petrecăreț, atunci conceptul de cool înseamnă o boxă de fițe. Dacă ai un cărucior de pensionar (de mers la piață), atunci poți opta pentru o boxa mare, care să facă tot cartierul să răsune.

Lipsa căruțului te face să optezi pentru un sistem audio de mici dimensiuni, eventual, poți să folosești și boxele de la calculator. Cum telefonul mobil este cea mai șmecheră descoperire din ultimii o sută de ani, nu-ți mai trebuie altceva pentru a pune muzică.

Ținuta spune multe despre tine

Acum că am vorbit despre sculele de care ai nevoie pentru muzică, cum să-și dea seama oamenii că tu ești un “party man”? Adică, nu umbli cu niște reclame luminoase pe tine ca să le arăți tuturor asta, nu? Ceea ce înseamnă că trebuie să o faci prin modul în care arăți. Niște țoale și o coafură mai excentrice – atât îți trebuie.

La treaba cu hainele, magazine sunt destule, totul depinde de tine ca să alegi ceva ce să se potrivească stilului tău de petrecere. În ceea ce privește coafura, o poți face tu acasă dacă ai un instrument de coafură sau împrumuți unul de la maică-ta.

După cum poți vedea nu este greu să le arăți tuturor că tu ești mereu gata de o petrecere. Cum este pandemie nu uita că masca face diferența, așa că achiziționează-ți o mască cât mai ieșită din comun. Poate să fie și una de Halloween! Mai ales că trăim niște vremuri de toată groaza. Acestea fiind spuse, party on, man!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare