HomeTechStudiu liniștitor pentru anul electoral în curs: inteligența artificială...

Studiu liniștitor pentru anul electoral în curs: inteligența artificială nu poate bate prostia naturală

Ilustrație: Marian Avramescu

Rezultatele celor mai recente cercetări ale oamenilor de știință – evident, britanici – vin să-i liniștească pe alegătorii turmentați din țara noastră și pe candidații care plutesc pe politica dâmbovițeană deopotrivă.

În ciuda numeroaselor îngrijorări, se pare că inteligența artificială nu va reuși să acapareze puterea.

Ultimele studii arată clar că prostia naturală va învinge oricând inteligența artificială.

În plus, electoratul din România este obișnuit cu artificialul din numeroasele campanii în care a văzut politicienii transformați radical (nu neapărat și inteligent schimbați).

Inteligența artificială a fost dovedită și de graficienii din echipele de campanie ale candidaților.

Nici inteligența artificială nu și-i putea imagina pe candidații modificați să arate de 100 de ori mai bine pe panourile stradale și pe pliantele cu care se șterg potențialii votanți pe degete de muștarul aferent mititeilor.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare