HomeVedeteAntonia ia soarele-n piept cu anvelope ușoare, de vară:...

Antonia ia soarele-n piept cu anvelope ușoare, de vară: motivele secrete pentru care a luat drastica decizie!

Antonia a surprins opinia publică naţională cu anunţul făcut la începutul acestei luni, potrivit căruia era decisă să renunţe la silicoane, şi a stupefiat de-a dreptul fanii de pe Instagram cu fotografiile din această săptămână, în care apare cu anvelopele de piept dezumflate de-a dreptul.

Motivele care au determinat-o pe îndrăgita vedetă să ia drastica decizie par să fie multiple şi să aibe legătură atât cu viaţa profesională cât şi cu cea personală.

M-am săturat să-mi fie apreciată prezenţa doar din perspectiva decolteului”, ar fi declarat recent, Antonia, unui cunoscut vlogger cu care a realizat un interviu distribuit în mediul online, continuând, ”ajunsesem să nu mai pot ieşi cu familia la o baie, că-n două ore îşi descărca toată plaja telefoanele fotografiindu-mă din toate poziţiile”.

În plus, devenise extrem de complicat, dacă stăteam la soare pe burtă riscam să fac pană în primele 5 minute, căci cu expansiunea asta a turiştilor români toate plajele din Europa au ajuns să fie pline de cioburi şi capace de la sticlele de bere. La fel, dacă mă întorceam pe spate, mă trezeam pe cap cu salvamarii, atenţionându-mă că nu mai intră nimeni în apă din pricina faptului că îmi confundau ”podoabele” cu geamandurile de limitare a accesului în mare”, a completat artista.

Antonia nu a negat nici faptul că se săturase de ofertele nepotrivite ale agenţiilor care îi propuneau tot felul de concerte în care să apară în ţinute impuse: ”m-a sunat cineva pentru concertul de Anul Nou, din Piaţa Revoluţiei. Mi-a zis că îmi dau cât vreau, numai să cânt 40 de minute îmbrăcată într-un bikini tricolor, clăpari şi cască de ski. Sigur nu voiau să îmi admire pătrăţelele abdominale, lucrate la sală, şi nici tatuajul ăla cu ”Iubidaptut muro ilo” (n.r – te iubesc inima mea, în ţigăneşte) pe care mi l-a bătut Velea între omoplaţi”

Nu vreau să ajung ca Bianca Drăguşanu, să nu mă mai recunoască paznicii de la bloc după fiecare concediu de două săptămâni petrecut pe afară. gata cu operaţiile, cu botoxul şi cu silicoanele! Sunt foarte mulţumită acum de felul în care arăt, sunt în situaţia în care pot iniţia un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase!”, a încheiat Antonia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare