HomeVedeteDintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic,...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu

Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie nesănătoasă.

Fie de la nivel central, cazul premierului Marcel Ciolacu și al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, fie de la nivel local, din Primăria Capitalei, oamenii cu pixul puterii vor să arate electoratului cât de preocupați sunt de starea actorului.

Ca microbul politizării să nu se abată asupra lor, cadrele medicale trebuie să facă orice, astfel încât Florin Piersic să scape teafăr, măcar până pe 9 iunie sau, ideal, până după alegerile prezidențiale din luna decembrie.

E limpede care sunt ciocoflenderii, dar e greu de stabilit care e mai Buză dintre ei și care vor rămâne cu buza umflată după superanul electoral în curs.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare