AcasăVedeteEclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan.

Coloratele batistuțe și eșarfe purtate de fostul realizator de la Realitatea cu Gușă au ajuns să o eclipseze pe extravaganta fashionistă.

Pentru a putea concura cu Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea fi nevoită să dea găina pe un păun.

Iar trecerea Iuliei Albu în plan secund față de europarlamentarul care a strâns o colecție considerabilă de ceasuri de lux din salariul de angajat al unei companii falimentare este doar la început.

Europarlamentarul Rareș Bogdan nu a etalat încă pe podiumul electoral chiloții pe care fostul premier de Brăila al Partidului Social Democrat (PSD), Mihai Tudose, i-a văzut purtați de liberal pe deasupra pantalonilor.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare