HomeVedeteRomânii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

Ilustrație: Marian Avramescu

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu.

Concurenții din țara noastră s-ar putea plia pe noua politică a concursului, a cărei implementare a început de ani buni și care și-a atins apogeul la ediția din 2024.

Orice român care ar urma să participe la Eurovision va satisface pretențiile concursului, dacă va reuși să demonstreze că este cu adevărat urmaș al unui cuplu de același sex, Decebal și Traian.

E nevoie ca marii istorici români contemporani să vină în sprijinul viitorilor concurenți autohtoni, ca să le demonstrăm împreună juraților de la Eurovision că, de la originile neamului nostru, nu ne-am constrâns în familia tradițională.

O altă cheie a succesului ar putea fi ca artiștii români să urce pe scena Eurovision într-o ținută asemănătoare celei în care a fost imortalizat împăratul Traian în statuia ce se regăsea, până acum ceva ani, pe treptele Muzeului Național de Istorie din Capitală (înainte s-o țină Nicușor Dan la beci, crezând că se va învechi precum vinul).

“E viața noastră făurită

De doi bărbați cu brațe tari

Și cu voința oțelită,

Cu minți deștepte, inimi mari.

Și unu-i Decebal cel harnic

Iar celălalt Traian cel drept

Ei, pentru vatra lor amarnic

Au dat cu-atâția dușmani piept”.

(,,Pui de lei” de Ioan Nenițescu – c\ntec patriotic)

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare