HomeVedeteDe Paște, trebuie să-i mulțumim lui Cristoiu că nu...

De Paște, trebuie să-i mulțumim lui Cristoiu că nu a înmulțit găina care naște pui vii. Am fi înroșit ouă de dragon de Komodo din import

Ilustrație: Marian Avramescu

În apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, creștinii ortodocși practicanți din România, care păstrează vechile tradiții, trebuie să manifeste recunoștință și față de tradiționalul gazetar post-comunist Ion Cristoiu.

Acesta a jucat un rol decisiv ca noi să nu savurăm astăzi ouă de crocodil, șarpe, broască țestoasă sau dragoni de Komodo (varan uriaș), vopsite în culori diverse de Paște, în principal, roșu.

În cazul în care puii născuți vii de găinile lui Ion Cristoiu s-ar fi înmulțit și ar fi devenit specie dominantă la nivel național, România s-ar fi văzut nevoită să importe ouă, în perioada Paștilor, din China.

Iar ouăle ar fi putut proveni de la orice reptilă.

Proveniență reptiliană necunoscută!

Noroc cu maestrul Ion Cristoiu, care și-a înfășurat ouăle în Evenimentul Zilei și a nimerit din prima coșul în care le era locul.

Se pare că Dan Andronic s-ar  fi iritat utilizând ulterior același ziar.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare