AcasăVedeteBula cocalarului din subsolul ziarului (2)

Bula cocalarului din subsolul ziarului (2)

Îmi doresc foarte tare să merg la o facultate afară, la o facultate de actorie, acolo voi avea mult mai multe oportunități” (Carmen Simionescu, fata lui Adrian Copilul-Minune). Pentru că IATC București e ceva prea mic pentru un talent ca al ei, fiica lui Wunderbaby nici nu concepe să nu-și facă studiile superioare în străinezia. Eventual, undeva la Hollywood, să și joace în filme cu Leonardo al Caprei după orele de curs. Dorința de a merge la facultate este, dacă ați remarcat, comună multor domni și doamne din etnia familiei Minune, doar că majoritatea lor n-au noroc de o facultate din asta cu amfiteatre și seminare, ci din aia cu gratii la ferestre și surprize la dușuri. Oricum, îi urăm un sincer succes domnișoarei Carmen și sperăm să nu o distribuie regizorii de la Hollywood doar în roluri de nevastă de apași, comanși, picioare-negre și alte triburi de indieni. Și, oricum, să nu uităm că, până s-ajungă la facultate, fătuca mai are de dat un bac, iar, la felul cum termină studiile conlocuitorii – adică fac clasa a cincea pe la 19 ani și se-nsoară direct – n-ar fi exclus să o vedem pe distinsa domnișoară-minune distribuită, când o termina facultatea, doar în roluri de octogenară.

Vai, Doamne, inelul meu cu diamant, unde a dispărut?” (Rocsana Marcu, vedetă cică) Prezentatoarea emisiunii ”Star Matinal” de pe Antene a avut o surpriză deosebită atunci când în emisiune și-a făcut apariția un magician. După niște pase magnetice și câteva formule din Harry Potter, băiatul ăsta a reușit, deși era alb la ten, pe cuvântul meu! – să facă să dispară inelul duduiei Rocsana. Motiv pentru care sensibiloasei era să i se spargă, de frică, silicoanele în piept. Noroc că scamatorul a fost băiat de băiat și i-a înapoiat inelul. O fi magicianul bun, dar parcă tot asistentele TV sunt mai bune: păi Iosefini ăsta mic, nu știu cum îl cheamă, a făcut să dispară și să apară un inel, dar o asistentă TV cu experiență dintr-o singură mișcare face să-i dispară unui milionar bătrân și bogat suta de mii de coco de pe card și să-i apară ei în parcare ditamai SUV-ul!

Nu vă simțiți bine niciunde? Nu pot decât să vă doresc putere să rupeți cadența greșită și să o luați la fugă în direcția mereu visată” (Mihaela Rădulescu, păreristă) Din ciclul de truisme ”să fie bine ca să nu fie rău”, doamna Mihaela ne sfătuiește să ne rupem de trecut și să fugim spre un viitor luminos. Adevărul e că avem în ea un exemplu extraordinar: fata asta de când o știu, tot într-o fugă o ține. A fugit de numele de fată Țiganu, l-a luat pe Rădulescu. A fugit pe urmă și de Rădulescu, l-a luat pe Chișu. A fugit de Chișu, a dat de Bănică, a fugit și de Bănică, a dat de Elan, l-a lăsat pe Elan, l-a luat pe Oțil, acum a fugit și de Oțil, l-a luat pe Felix. Nu știu dacă mai are kilometrajul original sau l-a dat peste cap demult, dar, la câtă gonetă a băgat doamna Mihaela la viața ei mi se pare normal că s-a mai și împiedicat, ca găina din banc, de atâtea ori…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare