AcasăPoliticGuvernGrindeanu, prins în hora reciclării; aceleași șuruburi la podul...

Grindeanu, prins în hora reciclării; aceleași șuruburi la podul de la Brăila și la trenul model vechi modern al României

Ilustrație: Marian Avramescu

Guvernul Marcel Ciolacu a dus reciclarea la următorul nivel, chiar și fără ajutorul Sistemului de Garanție – Returnare.

Prin strategia noilor și vechilor boieri de la fruntea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, șuruburile căzute de la ultima generație de tren din secolul trecut al României, vor fi schimbate cu cele deșurubate tradițional din podul lui Tudose de la Brăila.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a conceput o strategie prin care circuitul șuruburilor în natura feroviară și rutieră moartă din țara noastră să se contopească în armonie totală, corelată cu ultimele tendințe de economisire a resurselor.

Astfel, aceleași șuruburi vor fi folosite, în zile pare respectiv impare, atât pe podul de la Brăila, cât și pe TGV-ul în reluare al României.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare