AcasăPoliticGuvernAcum aflăm de ce a purtat Ciolacu 12 pe...

Acum aflăm de ce a purtat Ciolacu 12 pe tricou la EURO: a vrut să ne arate luna în care se vor organiza alegerile prezidențiale

Cu ceva întârziere, iese la iveală adevăratul motiv pentru care președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a purtat un tricou al Naționalei României cu numărul 12 inscripționat pe spate la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Toată lumea a înțeles că șeful Executivului a dorit să transmită că este cel de-al 12-lea jucător al Tricolorilor, suporter, practic, cel mai important.

În realitate, Marcel Ciolacu a vrut să ne arate luna în care vor fi organizate alegerile prezidențiale în România.

Mai există însă și posibilitatea ca fostul antreprenor de covrigi de Buzău să fi ales să poarte pe tricou numărul clasei pe care a visat toată tinerețea s-o absolve și a reușit într-un final, când să ajungă politician la Capitală.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare