AcasăPoliticGuvernPNL înflorește după succesul din disputa pentru calendarul prezidențialelor....

PNL înflorește după succesul din disputa pentru calendarul prezidențialelor. Revine în actualitate vorba Olguței Vasilescu

Ilustrație: Marian Avramescu

După victoria ce se întrevede a Partidului Național Liberal (PNL) contra partenerilor de coaliție de la Partidul Social Democrat (PSD), dorită și de premierul Marcel Ciolacu, în așa zisa dispută pentru calemdarul alegerilor prezidențiale și parlamentare, formațiunea politică istorică înflorește din nou.

Urmașii Brătienilor îmbobocesc din nou și se visează o frumoasă floare de dreapta.

Este totuși greu ca gălbeneaua să se înalțe peste cei trei trandafiri.

De dragul partenerului Nicolae Ionel Ciucă, premierul Marcel Ciolacu ar putea să-l ar putea lăsa pe general să deschidă buchetul pentru prezidențiale.

Aceasta, ca vorba primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, “Marcele, ai luat și florile de pe pieptul mortului” să revină în actualitate.

Bine, inițial era vorba de banii de la pieptul mortului.

Dar, acum, PNL nu mai face doi bani și PSD ia tot ce prinde la liberali.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare