AcasăPoliticGuvernPredoiu, scos nevinovat de Ciolacu pentru blatul liderilor PSD...

Predoiu, scos nevinovat de Ciolacu pentru blatul liderilor PSD – PNL. Așa-i în fotbal!

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul Afacerilor Interne dintre Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), Cătălin Predoiu, a fost public cruțat de la tăierea de pe lista de miniștri ai coaliției de către premierul Marcel Ciolacu, în ultima ședință a Guvernului.

Marcel Ciolacu a apreciat, înainte de ședința Executivului PSD – PNL, că Predoiu este nevinovat pentru blatul dintre liderii celor două formațiuni politice.

Acum se înțelege de ce Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au fost cu ochii în patru la meciurile de la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Au învățat de la cei mai buni cum e gu jocul de gleznă, până când treci linia porții alegerilor prezidențiale.

Ciucă se vrea jucător, iar Ciolacu se visează extremă ascunsă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare