AcasăPoliticParlamentCiucă recită mult mai bine, de când îi dictează...

Ciucă recită mult mai bine, de când îi dictează Ciolacu discursul

Ilustrație: Marian Avramescu

De când a anunțat că vrea să candideze pentru funcția de președinte al României, liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă, dovedește reale progrese.

După ce a fost irtonizat adesea pentru ritmul sacadat al discursului și pentru pauzele mari în gândire, președintele PNL pare să se fi antrenat serios pentru cursa către Cotroceni.

Nicolae Ciucă prezintă un discurs public mult mai bun, mai ales de când acesta îi este dictat de președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat este impresionat de capacitatea lui Ciucă de a-l surprinde atât de repede, adresându-i public întrebările pe care abia apucase să i le dicteze.

Nicolae Ciucă recită textul dictat de Marcel Ciolacu, infinit mai bine decât discursul pentru care lucrează o armată de consilieri de comunicare ai PNL.

În ritmul acesta, Nicolae Ciucă va putea ajunge repede și la lecția de memorare a poeziei pentru anul electoral 2024.

Poetul Ciolacu mai are nevoie doar de încă puține deplasări în străinătate, pentru

inspirație.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare