AcasăPoliticParlamentLasconi – balaurul cu două capete (unul spre dreapta...

Lasconi – balaurul cu două capete (unul spre dreapta și altul spre stânga)

Ilustrație: Marian Avramescu

După ce a făcut baie de mulțime la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a făcut și baie de Șoșoacă la consultările cu partidele parlamentare sau așa-zise parlamentare (ultima situație, în cazul partidului cu SOS) pentru calendarul alegerilor prezidențiale și a celor parlamentare din super anul electoral 2024.

Cu toate că gurile răutăcioase susțin că Marcel Ciolacu încearcă să atragă balaurul extremist de partea sa, punându-i covrigul de Buzău de după gât, alt personaj fantasmagoric se naște, Cules de pe Câmpulung.

Recent înscăunată președinte al Uniunii Sugrumăm România (USR), Elena Lasconi se transformă într-un balaur cu două capete, unul spre dreapta și unul spre stânga, care încă încearcă să-și lămurească identitatea (nu doar sexuală, în ciuda frământărilor interne pe această temă din USR).

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare