AcasăPoliticParlamentElenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte...

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu

La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii Sugrumăm România (USR), într-adevăr ar avea un mandat de șef la Palatul Cotroceni total diferit față de cel al lui Klaus Iohannis.

Elenei Lasconi, candidat anunțat la prezidențiale din partea unui partid de 6% intenție de vot, i-ar fi suficientă și o noapte de președinte al României, precum cea petrecută de Mircea Geoană, pentru a vorbi mai mult și mai repede – și totuși la fel de inutil – cât eternul meditator Klaus Werner Iohannis.

La cât turuie pe loc, Elena Lasconi nu ar mai avea timp nici să-și facă bagajele pentru câte delegații a avut actualul șef al statului.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare