AcasăPoliticParlamentCiucă vrea să ne amintească jocul copilăriei “Țară, țară,...

Ciucă vrea să ne amintească jocul copilăriei “Țară, țară, vrem ostași!”

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, vrea să ne amintească de jocul copilăriei “Țară, țară, vrem ostași!”. A scris și o carte în sensul ăsta.

Problema e că țara nu prea pare să strige după ostaș, cu toate că acesta își ciulește urechile și, mai ales, de ceva ani, cască gura.

Chiar și în eventualitatea în care țara l-ar chema, îi va fi greu să spargă linia roșie trasată de Partidul Social Democrat (PSD) condus de premierul Marcel Ciolacu.

Iar o să se lovească Nicolae Ciucă de brațele PSD-ului, fix ca în “Țară, țară, vrem ostași!”.

În plus, pesediștii i-au mai pregătit și o sperietoare la Palatul Cotroceni.

Poate nu mai cântă cucuveaua lui Ion Iliescu pe acolo, dar dă din aripi tare să aterizeze pe dealul Cotrocenilor o alta, mai umflată, din Crâng, de la Buzău.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare