AcasăPoliticParlamentDragnizarea lui Drulă

Dragnizarea lui Drulă

Ilustrație: Marian Avramescu

În tentativa de a crește puterea Uniunii Salvați România (USR) în teritoriu, președintele formațiunii politice, Cătălin Drulă, a ajuns și în județul Teleorman, fieful fostului premier și președinte al Partidului Social Democrat (PSD) Liviu Dragnea.

Cătălin Drulă pare să fi băut după Liviu Dragnea, deoarece a început să îmbrățișeze viziunile fostului lider social-democrat.

Acum, exact ca Dragnea în trecut, Drulă vede cum USR este victimă a acțiunilor necurate ale justiției.

Drulă, cu Plicușor Dan în brațe, înțelege acum de ce Dragnea îi deplângea pe bieții primari care nu erau lăsați de organele legii să-și mai umfle puțin conturile prin ocuparea mai multor funcții publice.

Drulă simte acum pe propria piele cum e ca oamenii tăi din partid să nu poată să mai dea niște tunuri de milioane de euro cu achiziții publice.

Președintele USR ajunge se vadă Binomul și Statul Paralel.

Apropiații lui Cătălin Drulă se așteaptă ca acesta să-și lase și mustață.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare