HomePoliticParlamentMihai Tudose și Rareș Bogdan, umăr la umăr, în...

Mihai Tudose și Rareș Bogdan, umăr la umăr, în competiția pentru prima damă deschizătoare

Ilustrație: Marian Avramescu

Profesionista menită să deschidă lista comună a candidaților coaliției formate de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) pentru alegerile europarlamentare a abandonat misiunea.

Cu toate acestea, liderii partidului stat, PSDNL, nu renunță la ideea de a avea o femeie în capul listei.

În aceste condiții, liderii vocali Mihai Tudose, de la PSD, și Rareș Bogdan, de la PNL, vor trebui să se lupte pentru poziția menționată.

Rareș Bogdan a arătat deja că este adeptul eșarfelor îndesate în buzunarul de la piept al sacoului și al bijuteriilor scumpe, ba chiar și al picățelelor divers colorate și al imprimeurilor care ar stârni invidia celei mai pretențioase fashioniste.

Totuși, Mihai Tudose are avantajul unor picioare semnificativ mai lungi, care reprezintă un atuu la defilarea pe podiumul european al coaliției.

Doar că Tudose va trebui să învețe să toarne parfumul pe el, nu în el.

Totuși, câteva perechi de pantofi cu tocuri înalte, l-ar putea readuce pe Rareș Bogdan în pole position pentru rolul de damă dechizătoare de liste.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare