HomePoliticParlamentMihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu

Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Astfel, într-o epocă de neo-AUR a țării noastre, marile figuri istorice ar urma să fie consemnate de cronicari drept Țancă Uraganul, Sorinel Puștiu, Vali Vijelie, făuritorul de hrană Florin Salam sau Adrian Copilul Minune.

Acestea, pentru a nu leza cultura activiștilor de AUR.

Chiar dacă nu sunt folosite pe corturile cu care se mută partidul lui George Simion în prezent, și nume sonore ale literaturii românești ar putea fi înlocuite.

De exemplu, Barbu Ștefănescu Delavrancea ar urma să fie substituit de Adi de la Vâlcea sau Jean de la Craiova.

Votați cu mult hAUR, mânca-v-aș!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare