AcasăPoliticParlamentPiese de mobilier politic în showroom-ul PSD – PNL...

Piese de mobilier politic în showroom-ul PSD – PNL – UDMR: Patul lui Procust reglabil pe număr de președinți și scaun cu trei picioare, care devine două scaune cu două și un picior

Ilustrație: Marian Avramescu

Dacă la guvernare tot nu mai fac decoaliție (în afară de capitolul privind împărțirea și înmulțirea posturilor de secretar de stat), Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) au găsit o nouă afacere în care să fie asociați: un showroom politic de mobilă.

Printre piesele de mobilier politic menite să uimească românii se numără:

  • Patul lui Procust reglabil pe număr de președinți – această piesă de mobilier permite atât odihnă plăcută la guvernare pentru trei președinți de partid, dar, în același timp, la nevoie, se poate strânge, pentru confortul deplin destinat unui număr de doi lideri. În același timp, acest model de Pat al lui Procust reglabil lasă și mult loc la picioare pentru opoziție, fie ea unită sau dispersată. Patul lui Procust reglabil este prevăzut și cu funcția de masaj la spate realizat de președinte PNL pentru lider social-democrat.
  • Scaun cu trei picioare, care rămâne în picioare și după demontarea unuia – Acest obiect de mobilier politic se transformă chiar în două scaune: unul cu două picioare, destinat guvernării, care stă în picioare perfect, cu greutate social-democrată pe el și cu sprijin general liberal de la spate; un al doilea, cu un singur picior, pe care pot sta pe rând atât liderii opoziției, cât și sprijinul general liberal al scaunului guvernării, când se odihnește. Singura condiție ca acest scaun cu un singur picior să fie folosit este poziționarea sa cu susul în jos. Ca utilizatorii săi să simtă din plin experiența.

Showroom-ul politic va fi deschis inclusiv pe tot parcursul anului electoral viitor.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare