AcasăPoliticParlamentPNL, mai jos de genunchiul broaștei, la cel al...

PNL, mai jos de genunchiul broaștei, la cel al lui Vâlceanu

Ilustrație: Marian Avramescu

S-a demonstrat din nou – chiar mai puternic decât au dovedit acțiunile președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu – că Partidul Național Liberal (PNL) a ajuns chiar sub nivelul genunchiului broaștei.

PNL a ajuns la nivelul genunchiului fostului ministru ipocrit de Finanțe, măcelarul majorărilor salariale din sistemul de învățământ, Dan Vâlceanu.

Deputatul-vampir – și nu energetic – al PNL a demonstrat că liberalii chiar poartă negocieri la sânge între ei, moleșindu-se doar în fața PSD.

De asemenea, s-a evidențiat cât de înfometat poate ajunge un ministru care a fost tras pe dreapta de la ciolanul puterii: ajunge în stare să-și mănânce și colegii de partid, la propriu.

Președintele PNL, generalul Nicolae Ciucă, a fost de acord – pe bună dreptate – ca Dan Vâlceanu să fie testat pentru consum de substanțe interzise.

Până când va fi anunțat rezultatul testării lui Vâlceanu, Nicolae Ciucă a ieșit pozitiv la PSD.

Măcar acum se poate spune că a simțit și un penelist cum e să te afli în pielea cadrelor didactice când Vâlceanu era șef la Finanțe.

Poate, dacă se vor mânca la propriu între ei, ne va rămâne și nouă ceva.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare