AcasăPoliticParlamentRAR EȘti, Bogdan! Angajatul care a adunat avere de...

RAR EȘti, Bogdan! Angajatul care a adunat avere de la o firmă falimentară, model pentru UE

Ilustrație: Marian Avramescu

Uniunea Europeană se pregătește să dea piept cu recesiunea, iar salvarea economiei comunității ar putea veni de la europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan.

Colegii săi din Parlamentul European i-ar putea solicita lui Rareș Bogdan să țină o prelegere în plenul legislativului comunitar, în care să explice cum a reușit performanța de a strânge o colecție impresionantă de ceasuri luxoase, din postura de angajat al unei societăți comerciale falimentare precum Realitatea TV.

În cazul în care europarlamentarul român va fi de acord să-și împărtășească rețeta succesului, economia Bătrânului Continent va fi salvată.

Probabil că nu vom reuși să stopăm creșterile galopante ale prețurilor la alimente și carburant, dar măcar o să avem multe ceasuri, cravate și batiste de amanetat.

Prin sprijinul ce va fi acordat indirect și industriei caselor de amanet, Rareș Bogdan ar da și ceva înapoi mediului privat, care i-a asigurat bunăstarea, după cum afirmă public chiar europarlamentarul.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare