AcasăPoliticParlamentRareș Bogdan s-a dat Superman în fața PSD, inconștient...

Rareș Bogdan s-a dat Superman în fața PSD, inconștient că acest supererou poartă chilot roșu la vedere

Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan a decis să se deghizeze în Superman, dar cu cap ca al lui Lex Luthor, și să se ia la trântă cu gigantul roșu rău Partid Social Democrat (PSD.)

Rareș Bogdan nu a realizat însă că Superman poartă chilot roșu peste pantaloni și așa a ieșit la luptă cu pesediștii.

În plus, Superman mai are și pelerină de culoare roșie pe spate.

Dar acest aspect nu ar reprezenta o mare problemă pentru PNL, condus de Nicolae Ciucă, Lucian Bode și Rareș Bogdan, liberalii fiind obișnuiți să se ascundă sub pelerina roșie a PSD.

Rareș Bogdan ar deveni al doilea Superman al PNL, după Florin Cîțu.

Ultimul s-a dus în cap, culmea, după îndemnurile lui Rareș Bogdan: Florin Cîțu, președinte! Florin Cîțu, președinte! Florin Cîțu, președinte!

Noul Superman îngălbenit speră să zboare lin spre un nou mandat de europarlamentar, pentru că și întreținerea  ceasurilor de mii de euro scoase de sub Gușă costă mult.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare